2410252596 Φιλίππου 2, Λάρισα gkaranika9@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 

Επαγγελματικό Μακιγιάζ
GK Rouge by Giota Karanika ΛάρισαΚάθε γυναίκα έχει τη δική της μοναδική ομορφιά και γοητεία. Στο GK Rouge by Giota Karanika στοχεύουμε στην ανάδειξη των δυνατών σας χαρακτηριστικών μέσα από προηγμένες υπηρεσίες επαγγελματικού μακιγιάζ.

Δίνοντας μεγάλη προσοχή στα καλλυντικά, τα εργαλεία και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε και λαμβάνοντας υπόψη το στυλ και τις επιθυμίες σας, αναλαμβάνουμε υπηρεσίες καθημερινού, βραδινού, νυφικού, μόδας ή τηλεοπτικού μακιγιάζ.

Πριν από κάθε μακιγιάζ προηγείται η διαδικασία προετοιμασίας της επιδερμίδας με peeling, μάσκες ομορφιάς, patches και ενυδάτωση.

 


 

Bridal Make UpΤο studio μας παρέχει υπηρεσίες νυφικού μακιγιάζ, ενός είδους μακιγιάζ υψηλών απαιτήσεων, το οποίο να εκπέμπει κομψότητα και φυσικότητα προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε προσώπου.

Το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να είναι φυσικό και λαμπερο, να έχει μεγάλη διάρκεια και αντοχή και ταυτόχρονα, να "γράφει" άρτια στο φωτογραφικό φακό και την κάμερα.

Η εμπειρία των καταξιωμένων make up artists της ομάδας μας σε συνδυασμό με επώνυμα προϊόντα μακιγιάζ κορυφαίων εταιρειών εγγυώνται ένα άρτιο και αρμονικό αποτέλεσμα σε κάθε εφαρμογή.

 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή τον προγραμματισμό ραντεβού.